Keresés
Close this search box.

Rólunk

Arcfestő Kata vagyok

aki immár 15 éve büszkén viseli a mosoly specialista címet

Az évek során számos eseményen és rendezvényen keresztül örömöt szereztünk, ahol a kreativitás és az öröm ünneplése állt a középpontban. A csapatom, az ArcfestőKataTeam, szenvedélyes és elkötelezett szakemberekből áll, akiknek közös célja, hogy különleges élményeket nyújtsanak minden résztvevőnek.

Művészetünk nem csupán arcfestésre korlátozódik. Innovatív programjaink közé tartozik az ideiglenes buli tetkó, lufihajtogatás, és ezen kívül számos szolgáltatást kínálunk, amelyek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy saját kreativitásukat is kibontakoztassák. Ezen tevékenységek során különös figyelmet fordítunk a részletekre, hiszen hiszünk abban, hogy a minőség és az aprólékos odafigyelés teszi felejthetetlenné az eseményeket.

A csapatunk tagjai nem csupán művészek, hanem valódi mosoly specialisták, akik képesek bármilyen környezetet vidámmá és színessé varázsolni. Csak olyan emberekkel dolgozunk, akik gyermekcentrikusak, tényleg szeretik ezt csinálni, szívesen mennek minden rendezvényünkre. Az ArcfestőKataTeam csapata teli, őszinte mosollyal csinálja végig a rendezvényeket, ahogy az egy igazi mosoly specialistához illik. Folyamatosan követjük a legújabb trendeket és technikákat, hogy minden alkalommal valami újat és izgalmasat vihessünk az eseményekre. A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik munkánkat, ami nem csupán a szórakoztatásról, hanem az összekapcsolódás és közösségépítés élményéről is szól.

Az ArcfestőKataTeam nem csak egy csapat, hanem egy összetartó közösség, ahol minden tag megosztja a szenvedélyét a művészet és a boldogság terjesztése iránt. Közös célunk, hogy a lehető legtöbb mosolyt csaljuk az emberek arcára, és ezen keresztül pozitív hatást gyakoroljunk a körülöttünk lévő világra.

Az ArcfestőKataTeam mosolygó tagjai

Rendezvényeink során különleges hangsúlyt fektetünk az egyéni igényekre és a megrendelők elképzeléseinek megvalósítására. Legyen szó gyerekprogramról, céges rendezvényről vagy csapatépítőről, minden esetben személyre szabott megoldásokkal állunk elő, hogy a legjobban tükrözze a megrendelők elképzeléseit és céljait. Büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk adaptálni szolgáltatásainkat különböző típusú eseményekhez, így biztosítva, hogy minden résztvevő számára maradandó élményt nyújthassunk. Ügyfeleink sok éve visszatérő ügyfelek, ez is bizonyítja, hogy akik egyszer megismernek bennünket, szívesen térnek vissza, és örömmel dolgoznak velünk hosszú távon.

Számunkra nincs olyan, hogy lehetetlen, mindenre találunk megoldást. Például, ha tűzzománc foglalkozást kérnek, mi tűzzománc foglalkozást fogunk csinálni, az alvállalkozóink kiválasztása során pedig kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy olyan csapattagokkal bővüljön az ArcfestőKataTeam, akik hasonló értékrenddel és mentalitással rendelkeznek, mint csapatunk jelenlegi tagjai.

Kiemelten fontos, hogy nálunk nagyon alacsony a fluktuáció, tehát ha valaki 5 éve velünk dolgozott egy rendezvényen, és később újra szükség lenne rá, nálunk valószínűleg még mindig elérhető lesz. Alvállalkozóink szívesen jönnek hozzánk dolgozni, mert jól érzik magukat a csapatunkban, így nem kell új embereket keresgélni minden egyes rendezvényre.

Minden rendezvény esetén garantáljuk, hogy szolgáltatásunk a megbeszéltek szerint, zökkenőmentesen zajlik. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden megrendelést teljesítsünk, és sosem fordulhat elő, hogy visszamondjuk a megrendelést. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy rendezvényükön minden a tervek szerint fog történni, és nálunk sosem maradnak szolgáltatás nélkül.

Scroll to Top