Keresés
Close this search box.

Csillámtetoválás

A csillámtetoválások magukban hordozzák a művészi kreativitást és a ragyogást. Csapatunk nem csupán fest, hanem egyedi csillámporok és ragyogó színek felhasználásával varázsol szemet gyönyörködtető tetoválásokat. Az ArcfestőKataTeam kollégái precízen és gondosan alkalmazzák a csillámporokat, létrehozva olyan varázslatos mintákat, amelyek igazi műalkotásokká teszi a mintákat.

Ezek a csillámtetoválások nem csupán szép dekorációk, hanem egyedi kiegészítők, amelyek kihangsúlyozzák az egyedi megjelenést. Az alkalmazott technikák és a kifinomult keverékek révén a csillámtetoválások különleges fényjátékot és ragyogást kölcsönöznek, ami különlegessé és vonzóvá teszi a viselőjüket.

Csapatunk odafigyel arra, hogy a csillámtetoválások ne csak szemet gyönyörködtetőek legyenek, hanem biztonságosak is. Kizárólag minőségi, bőrbarát anyagokat használ, hogy mindenki számára kellemes élmény legyen a tetoválások viselése. Az alkalmazott ragasztók és csillámporok könnyen eltávolíthatók, ami biztosítja a komfortos és problémamentes használatot.

Alapanyagok mindegyike bevizsgált, ellenőrzött forrásból származik, allergizáló anyagoktól mentesek, gyermekek bőrén is biztonságosan használhatók. Tartósság: 7-14, vagy több nap. Növekszik a tartóssága ha fürdés után csak lazán felitatjuk a vizet róla. Kézfejről, illetve olyan helyről, ahol rendszeresen dörzsölődik, mindig hamarabb kopik le a festés, mint a test egyéb részeiről.

Szolgáltatásunkkal garantáltan egyedi és elegáns megjelenést kölcsönözünk, legyen szó bármilyen alkalmról. Kreatív és tapasztalt csapatunk kész arra, hogy csillámokkal varázsolja el a bőrödet, és kiemelje az egyéniségedet.

Miért válassz minket?

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Csillámtetoválás
Összesen
Név Ár
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show
Scroll to Top