Keresés
Close this search box.

Játszósarok/Babasarok

A játszósarok tökéletes hely a kisgyermekek számára, ahol 6 hónapos kortól egészen 6 éves korig mindenki megtalálja a számára ideális játékot.

Animátorunk felügyeli a gondtalan játékot, de fontos tudni, hogy a gyereksarok nem gyermekmegörző, a szülő jelenléte nélkülözhetetlen!

A különböző színű és formájú játszóelemek serkentik a gyerekek kreativitását és motoros készségeit. Az édes kis babák puha játékokat tapogathatnak, míg az aktívabb kisgyermekek számára felfedezésre váró interaktív játékok állnak rendelkezésre.

A játszósarok olyan közeg, ahol a kicsik biztonságban fedezhetik fel a játék örömeit. Képzelt konyhák, színes építőkockák és egyéb játékok széles választékát biztosítják, így minden gyermek megtalálhatja a saját érdeklődési körének megfelelő játékot.

A játszósarok nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő is, hiszen segíti a kognitív és szociális készségek kibontakozását. Ezáltal a játszósarok a kicsik számára boldogságot és élményeket nyújt, amíg a szülök egy kicsit megpihennek, miközben gyermekeik élvezettel játszanak.

Miért válassz minket?

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
Játszósarok/babasarok
Összesen
Név Ár
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show
Scroll to Top